This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Areal på ca. 1.400 m² i Jyllandsgade
Areal på ca. 565 m² i Jyllandsgade
Jyllandsgade, Løkken

Der er op til 1.400 m² erhvervsgrund til salg på Jyllandsgade i Løkken.

Arealet er omfattet af lokalplan nr. 600.4110-L06 Bycenter ved Jyllandsgade, Løkken.

På arealet må der opføres en bygning til liberalt erhverv. Bygningen skal udseendemæssigt harmonere med den eksisterende bygning ved den offentlige parkeringsplads.

Den eksisterende bygning er på 330 m² opført med facader i sort træbeklædning og en muret brystning i facadens nederste 100 cm. Murværket er i en hvidlig teglsten og står i blank mur med lys skrabefuge.

Taget er et symmetrisk saddeltag med stort tagudhæng og rytterlys delt i to sektioner i en tagryg med øget taghældning. Vinduer og døre er i hvid eller antracitgrå træ/alu.

Hjørring Kommune er sindet at give en dispensation til opførsel af en tilsvarende bygning på det udbudte areal.

Arealet er i dag offentlig parkeringsplads, men i forbindelse med salget nedlægges pladsen. Køber skal derfor anvise 41 nye pladser, som erstatning for de pladser, der forsvinder. Erstatningspladserne skal findes inden for en afstand af max. 300 meter og skal være på vestsiden af omfartsvejen.

Der er også muligt kun at købe et areal svarende til byggefeltet + den nødvendige afstand til skel. Det svarer til ca. 565 m², men det kræver, at de nødvendige parkeringspladser udløst af byggeriet sammen med de 28 offentlige parkeringspladser på arealet, kan placeres i nærområdet med en max. afstand på 300 meter.

Udgiften til etablering af de nødvendige parkeringspladser er kommunen uvedkommende. Det er købers ansvar at indhente tilbud fra de nødvendige forsyningsselskaber.

Ejendommen udbydes til salg uden mindstepris. Byrådet har mulighed for at forkaste alle indkomne bud.

Ønsker du at byde på arealet i Jyllandsgade, Løkken, skal du sende en mail med dit bud og angivelse af, hvordan parkeringsdelen løses til grundsalg@hjoerring.dk. Vi skal have dit bud senest den 28. april kl. 10.

Løkken

- udsigt til strand og vand

Stranden er det store trækplaster, her er mange aktiviteter om sommeren, men også byens historie og bymiljøet er noget særligt.

Løkken er med sine ca. 1.500 indbyggere kommunens 6. største by.

I Løkken finders flere velassorterede dagligvareforretninger og mindre specialforretninger.
Der er kulturelle tilbud som bibliotek og museer.

Se mere på www.loekken.dk/danmark/da-dk/menu/turist/omraade/loekken/loekken.htm