This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Tjørnager

Fra grundene er der 700 meter til byens skole, børnehave, vuggestue og idrætshal, og der er kun 3 kilometer til Motorvej E39. Det betyder kort transporttid til Brønderslev og Aalborg i syd og Hjørring og Hirtshals i nord.

Bygningshøjden må højest være 8,5 meter. Der må bygges i 1 ½ etage. Grundene må bebygges op til 25 %.

Salgsprisen er inkl. moms og tilslutningsbidrag til kloak, el, naturgas og fællesantenne. Tilslutningsbidrag til vand opkræves af Poulstrup Vandværk.

Poulstrup

Herregårdslandskab og smukke byhuse

Poulstrup ligger cirka 5 kilometer øst for Vrå og cirka 12 kilometer syd for Hjørring. Der er få minutters kørsel til Motorvej E39.

Byen ligger i herregårdslandskabet omkring Vrejlev Kloster og den store klosterkirke, Vrejlev Kirke. Store marklodder, levende hegn og vandløb udfylder det storbakkede landskab.

Flere huse langs Hovedgaden og sidegaden Birkager er opført i en stil påvirket af ’Bedre Byggeskik’. Husene er velproportionerede og i gode materialer, og de er fine eksempler på dansk håndværksmæssig byggetradition. Det er væsentligt, at ny bebyggelse tilpasses i forhold hertil.

Langs Hovedgaden giver store enkeltstående træer og grupper af træer karakter til det samlede gadebillede.

I den nordlige del af byen ligger den over 100 år gamle plantage Poulstruplund, hvor der mellem træerne er etableret legeplads. Boligbebyggelserne er som følge af byens forholdsvis langstrakte karakter tæt forbundet med de åbne landskaber, og især den østlige og sydlige del af byen har en flot og synlig afgrænsning mod det omgivende åbne land.

Der er gode rekreative stier i området, for eksempel Kloster-ruten, der er en afmærket sti gennem enge og langs åløb rundt om Poulstrup. Ved Tollestrup Mose er der to afmærkede stier i landskabet med formidling om naturen og offerfund fra stenalder og jernalder.

Poulstrup har et aktivt foreningsliv med blandt andet borgerforening, idrætsforening, fodbold, gymnastik, rideklub, spejder, Børnenes Jord, forsamlingshus, lokalhistorisk forening, motorcykelklub og jagtforening. Poulstrup Friskole og Børnehus fungerer som samlingssted for mange aktiviteter i lokalområdet

Byen har omkring 460 indbyggere.