This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Ledige grund ved Høngårds Ager
Skråfoto af Høngårds Ager
Skråfoto af Høngårds Ager
Høngårds Ager

Fra Høngårds Ager er der knap 800 meter til Lundergård Skolen via et lukket stisystem med underføring under Løkkensvej. Toget mellem Hjørring og Hirtshals stopper ved Teglgårdsvej Station knap 400 meter fra området. Det tager 5 minutter med tog til Vendsyssel Teater og Metropol.

Syd for området ligger Lundergård Plantage, som er et 22 hektar stort naturområde med kuperet terræn og en mosaik af forskellige naturtyper og beplantninger. Syd for plantagen ligger Hjørring Rideskole, hvor man kan have sin hest opstaldet.

I udstykningen er der lagt vægt på de grønne områder. Der er plantet æbletræer og egekrat, og der er mulighed for at oprette for eksempel naturlegeplads og samlingssteder på fællesarealet.

På de runde grunde må bygningshøjden ikke overstige 8,5 meter, og der må bygges i højst 1½ etage. Bygningen må opføres i træ, blanke teglsten eller med pudset/vandskuret overflade. Tage kan dækkes med tegl, naturskifer, betontagsten eller tagpap. Der må bebygges op til 30 %.

Mindsteprisen er inkl. moms, men ekskl. tilslutningsbidrag. Der opkræves et tilslutningsbidrag til vand på 20.562,50 kr. og spildevand på 59.625,00 kr., i alt 80.187,50 kr. Øvrige tilslutningsbidrag afregnes direkte med forsyningsselskabet. Der er tilslutningspligt til naturgas med mindre byggeriet opfylder kravene til en energiklasse højere end det gældende bygningsreglement.

Hjørring

Spændende handelsliv og stærk kulturprofil

Hjørring er kommunens hovedby og en vigtig drivkraft i Vendsyssel. Byen er nu, som i hele dens lange historie, center for handel og administration. Byen har til stadighed formået at udbygge sin rolle som administrativt centrum, og den rummer i dag store offentlige arbejdspladser, der udover den kommunale administration også omfatter blandt andet Sygehus Vendsyssel, Militæret, Retten i Hjørring, Skattecentret og Statens Administration.

Byen er forbundet med motorvej og jernbanespor, hvilket gør det let og hurtigt at færdes i regionen.

Hjørrings position som den betydeligste handelsby i Vendsyssel er styrket væsentligt de senere år, blandt andet ved opførelsen af shoppingcentret Metropol, gågademiljøet i Strømgade/Østergade og ved etablering af Bispetorvet med Føtex og andre kædebutikker.

Et stærkt kendetegn ved Hjørring er byens kulturprofil. Byen har en række spændende kulturelle institutioner, blandt andet Vendsyssel Historiske Museum, Vendsyssel Kunstmuseum og det nybyggede Vendsyssel Teater. Ligeledes er byens naturprofil med store grønne kiler, centralt beliggende parkanlæg og mange gamle træer et stærkt kendetegn.

Mange små og mellemstore virksomheder indenfor fremstilling, bygge/anlæg og privat service skaber sammen med detailhandlen og den offentlige sektor grundlag for et stort antal arbejdspladser, der igen er med til at skabe en forholdsvis stor pendling til byen.

Tidligt satsede Hjørring på at tiltrække uddannelser, og byen er i dag den næststørste uddannelsesby i regionen. 4-4.500 uddannelsespladser indenfor både ungdomsuddannelser og korte og mellemlange videregående uddannelser tilfører bylivet mange vitaminer.

Der bor knap 25.000 mennesker i Hjørring. Det svarer til en tredjedel af Hjørring Kommunes indbyggere, og befolkningstallet er stigende.