This is the content
X

Reservér grunde i

Herunder kan du se en liste med ledige byggegrunde, som du kan reservere. Sæt X ved den eller de byggegrunde, du ønsker at reservere, og udfyld kontaktformularen.

Når du har reserveret en byggegrund, sender vi dig en mail med et link. Du skal klikke på linket for at bekræfte din reservation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her https://hjoerring.dk/databeskyttelse/


Dine oplysninger

X

Bud på:

Mine kontakt oplysninger

For virksomheder

Jeg tilbyder hermed at købe den udbudte ejendom til en kontaktpris på: kr. idet jeg samtidig indestår for at have modtaget finansieringstilsagn fra pengeinstitut eller realkreditinstitut.

Jeg er bekendt med, at salget er betinget af Byrådets accept af tilbuddet.

Jeg har læst og accepteret salgsvilkårene.

Vedlæg filer

Hjørring Kommune passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om Hjørring Kommunes behandling af personoplysninger her

X
X

Herunder finder du en række links til forskellige nyttige dokumenter, som du kan downloade som PDF eller følge linket ind på en extern hjemmeside.

Morild Hedevej

Udstykningen Morild Hedevej ligger i den nordøstlige del af landsbyen, direkte ud til det åbne land. Her får du mange kvadratmeter for pengene i rolige omgivelser.

Bygningshøjden må højest være 8,5 meter, og der må bygges i 2 etager.

Grundene må bebygges op til 30 %.

Salgsprisen er inkl. moms.

Morild

Smuk beliggenhed i bakkerne

Morild ligger smukt og højt i landskabet med bakker i nord og med eng og mose mod syd. Kirken, som ligger i den østlige del af byen, kan ses på lang afstand. Der er 6 kilometer til Østervrå og Lendum og 9 kilometer til Tårs.

Morild opstod omkring et par gårde i en fattig hedeegn, der skulle opdyrkes. I begyndelsen af 1900-tallet var der i Morilds område cirka 30 gårde med familier og medhjælpere. Placeringen af en filialkirke af Tårs Sogn i byen i 1909 gav byudvikling med blandt andet mejeri, købmand, bager, smed og vognmand. Det gamle landsbymiljø kan stadig fornemmes i byens gadeforløb.