Hyggelige byer

Handelsbyen Hjørring, havnebyen Hirtshals og de øvrige byer rundt omkring i Hjørring Kommune har hver deres charme.

Hjørring frister med et godt handelsliv og spændende specialbutikker. Gå på opdagelse i indkøbscentret Metropol, i butikkerne i gågaden og i de mange små og store forretninger rundt omkring i byen.

Kulturen har gode kår i Hjørring. Vendsyssel Teater, Hjørring Biocenter, Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring Revyen og en lang række andre kulturtilbud byder på unikke oplevelser for hele familien.

Hirtshals er havnebyen med en aktiv og moderne færge- og fiskerihavn. ’Trappen’ binder byen og havnen sammen, og monumentet byder på en fantastisk udsigt over havet og havnekajerne. Følg med, når færgerne ankommer til havnen, og fiskefartøjerne lægger til kaj med lasten fuld af frisk fisk.

Tversted trækker hver sommer masser af turister til vores område. Kombinationen af blåt hav og hvid sandstrand er et sikkert hit, når solen bager fra en skyfri himmel. Hvert år i efterårsferien kan du opleve jazz af international klasse under festivalen Tversted Jazzy Days.

Lønstrup lokker med et unikt bymiljø med mange små kunsthåndværkere. Og sådan kunne vi blive ved. Hver by har sin charme, og der er helt sikkert en by i Hjørring Kommune, som du og din familie vil finde jer godt tilpas i.